Annabel Langbein

Wat een super middag heb ik gehad, ik ging naar de boekhandel De Vries in Haarlem om het nieuwe boek van Annabel Langbein te kopen. Kreeg ik te horen dat ze elk moment binnen kon komen wandelen om daar haar boek te promoten en fans te ontmoeten.

Wij besloten nog even tegenover de boekhandel bij Staal een kopje thee te doen en daar aan een tafeltje zat Annabel Langbein midden in een interview. Nadat ze klaar was heb ik mijn stoute schoenen aangedaan en gevraagd of ze mijn boek wilde signeren. Dat wilde ze graag doen en we gingen ook nog even samen op de foto. Wat een warme en lieve vrouw is dat, precies wat ze op tv uitstraalt in haar programma zo is ze ook.

Annabel Langbein is Nieuw-Zeelands bekendste kookboeken schrijfster en tv-kok. In Nederland is Annabel bekend van haar tv programma The Free Range Cook, dat te zien was op op de kookzender 24Kitchen. Annabel is voor het gebruik van pure en verse ingredienten. Zij maakt veel mooie gerechten die makkelijk te maken zijn en het liefst uit eigen tuin.

Ze heeft diverse boeken uitgebracht in Nederland en nu is haar nieuwe boek Food & Fun uitgekomen. In dit boek staan weer mooie zomerse gerechten die haast niet kunnen mislukken. Zij geeft veel tips en alles is mooi vormgegeven. Mooi boek die je gewoon in je kookboeken kast moet hebben staan.

 

 

Mijn nieuwe boek Food & Fun gesigneerd door Annabel Langbein.

foto 4-3

Samen op de foto en wat een aardige en lieve vrouw.

foto 2-7

Quinty wilde er graag bij op de foto en volgens mij vonden ze dat allebei erg gezellig.

 foto 3-5

Het nieuwe boek met prachtige foto’s en gerechten.

foto 4-4

Annabel gebruikt ook de mooie potten van Mason Jar.

foto 5-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *