Cenzaa Essence of Infinity

Cenzaa heeft nu een mooie BB Sun Glamour Foundation. Deze BB Sun is een zijdezachte Bronzing met een kleine Shimmer Highlight effect. De bronzer geeft de huid een mooie en natuurlijk zongebruinde tint.

Deze BB sun past perfect in de je toilettas voor op vakantie. De mooie eigenschap van dit product is dat je huid beschermt wordt met een factor 25.

Als je de BB iets voller aanzet op bepaalde gedeelte van je gezicht heb je een prachtig highlight effect. Ik vind dit een heel fijn en veelzijdig product wat ik nu dagelijks gebruik. Hoe fijn is het dat je gezicht goed kan beschermen maar dat ook nog eens een mooi effect geeft.

 

BB Sun zit in een mooie verpakking wat we gewend zijn van Cenzaa. Als je de verpakking open maakt komt het product echt als een cadeautje voor jezelf eruit in een mooi zakje.

foto 1-14

 

De BB Sun zit in een glazen flesje met pompje, de inhoud is 30 ml.

foto 2-9

 

 

Doordat dit product zo veelzijdig is en je huid de optimale verzorging geeft bevat de BB Sun mooie werkstoffen zoals zonnebloempitolie, rooibos extract (heeft een helende werking) en extract van het blad van de Dadelplam.

foto 3-6

 

 

Deze Glamour Cream is heel luchtig dus super voor de warme dagen die we deze zomer hopelijk snel krijgen. Dit product gaat dus zeker in mijn koffer mee naar Spanje om ook daar beschermt en verzorgd op het strand te liggen.

Weer een heel mooi product van Cenzaa die je zeker op de plank moet hebben staan.

Wil je mee informatie over dit product kan je altijd even naar de salon bellen of langs komen om het te ervaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *