Geef je huid iets extra’s!

Intensieve en doeltreffende behandeling voor je huid!!

Nu wij weer de wintermaanden in gaan heeft ons lichaam zowel van binnen als buiten extra vitaminen nodig. Deze behandeling die je zowel als kuur verband kan doen of als je een keer een flinke opper voor je huid wilt is fijne behandeling voor in de wintermaanden.

 

De Mandelico Therapy is een natuurlijke Microdermabrasie voor de gevoelige huid.

Een behandeling gericht op huidverbetering en het vertragen en tegengaan van huidveroudering. De Mandelico behandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de milde antibacteriële eigenschappen is deze behandeling uitermate geschikt voor de gevoelige, donkere, rosacea en acne huid.

 

De Glycol Therapy is een intensieve en doeltreffende behandeling.

Deze behandeling zorgt voor een gezonde en stralende huid. Huidproblemen zoals; acne, littekens, rimpelvorming en pigmentatie zijn uitermate geschikt voor deze intensieve fruitzuurbehandeling.

Wil je een volledig resultaat met je huid adviseren wij een kuur van 4 tot 6 keer. Voordat wij aan deze behandeling beginnen doen wij 2 weken van te voren een intake gesprek met een test op een stukje huid in de nek. Zo kunnen wij kijken of er geen hele rare reactie ontstaat.

Als u met een kuurverband begint raden wij aan 2 weken van te voren met de Illuminating skin Peel te beginnen om zo de huid volledig voor te bereiden op de behandeling.

 

 Prijzen;

Losse behandeling Mandelico / Glycol Therapy behandeling  € 30,-

Kuurverband 6 behandelingen                                                € 180,-

Kuurverband incl. Illuminating skin Peel voor thuis gebruik.  € 205,-

 

Skin Solution

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *