Made by Ellen party

Zoals jullie misschien wel gelezen hebben via social media was het een tijdje stil op de site door mijn zwangerschap.

Ik heb allergisch voor het zwangerschapshormoon en dit uit zich door vreselijke misselijkheid en alles wat daar bij hoort waardoor functioneren even niet mogelijk was. Ik heb de eerste 3 maanden veel bedrust moeten nemen en gelukkig na een weekje in het ziekenhuis ging het een klein beetje beter.

Ik ben nu paar weken weer een aan het werk en hoop langzaam de blog weer op te kunnen pakken.

Een mooi begin was de Made by Ellens party zaterdag op de Hoeve Ravenstein in Baarn. Ik was hiervoor uitgenodigd en was aankomende zaterdag aanwezig op deze uitgebreide lunch die georganiseerd was voor 40 personen.

De blog van Ellen is een mooie en inspirerende blog waar zij haar recepten met iedereen deelt. Ik vind Ellen een hele inspirerende vrouw en volg haar blog dan ook met veel bewondering.

Haar gerechten bestaan altijd uit verse producten en zijn voor het hele gezin geschikt.

Als je haar foto’s bekijkt en verhalen leest over de lekkernijen die zij maakt raak je gelijk geïnspireerd en wil je de keuken induiken en de tafel mooi dekken om zo vrienden en familie te ontvangen.

Dat ik haar zaterdag kon ontmoeten en aanwezig mocht zijn op de 3 jarige verjaardag van Made by Ellen vond ik een hele eer.

Wij werden ontvangen met een drankje in de mooie stallen van de Hoeve. Hier stonden lange mooie gedekte tafels en banken met kussentjes en dekentjes. De tafel was prachtig gedekt en je herkende gelijk de handtekening van Ellen hier in.

Ellen had zelf alles gemaakt en het was voor haar dus een lange nacht geworden. De verse producten waren afkomstig van Ravenstein die zelf dieren en grote moestuinen hebben.

Het was een lunch die ondanks het weer veel warmte en gezelligheid uit straalde en het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Gelukkig kan ik het meeste weer eten en heb ik dus ook met volle teugen genoten van al dit lekkers.

Ellen bedankt voor deze lunch en ik vond het erg leuk om jou te ontmoeten!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *