Nieuwe Jaar

Vandaag is het de eerste zondag van het nieuwe jaar. De salon is twee weken dicht geweest en dat was wel erg lekker na een zeer drukke tijd.

Ik merk dat ik altijd bepaalde dingen af wil hebben voordat ik het nieuwe jaar in ga. Ik krijg dan de kriebels en wil dat het hele huis van boven naar beneden schoon maken en alle kasten uitzoeken.

Als je eenmaal bezig bent ga je maar door en zo zijn je vrije dagen zo om. Ik kan slecht tegen rommel om mij heen en werk en leef dan ook graag in een schoon en gezellig huis. Dit geeft mij inspiratie en een rustig gevoel.

Mijn vriend was ook twee weken vrij en tussen de feestdagen en het opruimen door kom je zo weer op leuke ideeën. Doordat ik vrij ben en even een stapje terug zet op werk gebied kan ik weer even van een afstandje kijken waar ik nu sta en wat ik wil bereiken.

Ik heb er dan ook veel zin in om mijzelf verder te ontwikkelen en van Pure Feeling een succes te maken. Ik hoop jullie dit jaar weer te mogen inspireren en blij te maken.

Ik doe niet aan goede voornemens, omdat ik van mening ben dat als je iets wilt bereiken het gelijk moet doen. Maar ik vind het wel fijn om te kijken wat ik graag dit jaar wil bereiken en dit voor mijzelf op te schrijven.

Bij deze mijn lijstje met dingen die ik graag wil verbeteren of doen in het nieuwe jaar. Ik hoop dan ook over een jaar dat er overal een vinkje achter staat.

 

1) Betere Balans vinden in werk en privé, ik merk nu mijn dochtertje groter wordt en naar schooltje gaat ik meer tijd voor mijzelf heb en weer even opnieuw daar een balans in moet vinden.

2) Elke week een recept koken uit een kookboek, ik heb zoveel kookboeken maar daaruit koken doe ik te weinig.

3) Website van Pure Feeling verbeteren en hier groter bereik mee krijgen.

4) Meer video’s maken.

5) Grotere moestuin.

6) Foodmarkt Rotterdam bezoeken.

 

Waarschijnlijk komen er loop dit jaar nog veel meer leuke doelen bij.

Ik hoop dat jullie allemaal goed het nieuwe jaar in zijn gegaan en dat jullie ook veel vinkjes mogen zetten achter jullie doelen en wensen.

 

 

fcd397a2d8a72eb80d8901cb0757093e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *