Spanje 2014

Het is een beetje rustig op mijn blog geweest omdat ik samen met mijn kleine meisje 10 dagen naar Spanje ben geweest. Mijn moeder staat daar op camping Playa Bara. De eerste keer dat wij op deze camping kwamen was ik 15 jaar oud. Ik ging voor het eerst met mijn ouders en mijn zusje naar het buitenland om te kamperen. Daarvoor stonden wij altijd in Nederland op een camping.

Ik was erg bang dat ik geen leuke vrienden zou ontmoeten maar op dag 1 raakte ik al bevriend met een hele grote groep en heb de vakantie van mijn leven gehad. Wij komen elk jaar op deze camping en is het leuk om iedereen weer te zien. We komen niet allemaal meer 3 weken maar onze ouders wel die ook weer bevriend zijn geraakt. Vaak zien wel elkaar toch altijd wel even omdat we dan toch even langs gaan en de meeste onder ons hebben ook al kinderen.

Het is voor mij beetje als thuis komen als ik de camping op kom rijden. Het was dan ook heerlijk om samen met mijn meisje even daar te zijn. Lekker naar het strand en zwemmen. Even niet op de klok te hoeven kijken en doen waar je zin in hebt. Normaal gesproken ga ik ook vaak naar leuke markten waar ze prachtige groenten en fruit verkopen. Deze dagen is daar jammer genoeg niks van gekomen maar elke dag even naar de supermarkt aan de overkant van de camping was toch ook elke keer voor mij een uitje.

Het leuke om te zien vond ik dat vorig jaar buiten een bakje Goijbessen geen superfood te vinden was. Nu kwam je bijna in elk schap wel een superfood tegen en merk je ook dat ze in Spanje bewuster van eten worden.

Bakjes met gedroogd fruit en noten voor in de kwark of als tussendoortje.

foto 1-15

Flessen water in verschillende kleuren verkopen ze in de supermarkt.

Daar heb ze wat op gevonden een makkelijke watermeloen snijder.

foto 3-7

Heerlijk al dat fruit.

foto 4-5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *