Sweet Power Cenzaa

Als mijn klanten vragen wat ik hun wil mee gegeven als we het over huidadvies hebben dan is het zeker wel dat je net als met je kleding mee gaat met de seizoenen. Dus is het zomer wil je huid vaak een ander soort crème dan in de winter.

Nu deze mooie zomer voorbij is en de herfstdagen er weer aan komen kan het zeker geen kwaad om je huid iets meer voeding en aandacht te geven.

De Sweet Power is een serum wat vooral gericht is op het vocht gehalte van de huid.

 

Sweet-power-cenzaa-Nzuri-schoonheidssalon-Mijdrecht

Sweet Power Serum bevat veel hoog werkende werkstoffen die de huid naar een hoger niveau brengen. Een belangrijk ingrediënt is Hyaluron dit zorgt ervoor dat de huid een flinke vochtboost krijgt.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je huid genoeg vocht binnen krijgt. Hierdoor is de weerstand van de huid optimaal waardoor huidveroudering en gevoeligheden tegen gegaan worden.

Vitamine E , rimpelfiller, natuurlijke bescherming tegen zonlicht en vrije radicalen zijn zeker ook een toegevoegde waarde aan dit product.

Wat ik zelf erg fijn vind is dat het licht aanvoelt en snel intrekt, je gaat na een paar dagen al merken dat je huid minder trekt en zacht aanvoelt.

Deze Power kan door veel mensen met verschillende huidtype gebruikt worden omdat het heel veelzijdig is.

Een Serum wat zeker een toegevoegde waarde is aan je dagelijkse verzorging.

Power Moist kost €40,50 en het is zeker waard om je huid eens wat extra te gunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *