Tomatensaus

 

Als ik tomatensaus maak dan maak ik een grote hoeveelheid om ook in te vriezen.Ik verdeel dit dan in afsluitbare zakjes.

Als ik een drukke dag heb kan ik altijd een zakje tomatensaus uit de vriezer pakken en heb ik binnen 15 minuten een heerlijke maaltijd op tafel.

De potten met pasta saus uit de winkel bevatten heel veel suikers en met dit recept is het zo makkelijk om zelf een lekkere pasta saus te maken.

 

Wat heb je nodig;

400 gram gehakt

5 stengels bleekselderij

3 wortels

5 tomaten

3 uien

150 gram tomaten puree

1 pakje gezeefde tomaten.

peper en zout

1 theelepel gerookte paprika poeder

 

1) Rul het gehakt in een pan met een scheutje olijfolie.

2) Snijd alle groenten fijn voeg dit bij het gehakt.

3) Bak dit samen met de specerijen naar smaak ongeveer 10 minuten goed door.

5) Voeg de gezeefde tomaten eraan toe en laat dit 60 minuten pruttelen.

Niks gaat boven een Home Made tomatensaus.

DSC_0015

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *