Vorig jaar maakte ik voor het eerste deze fudge maar ik heb dit recept nog niet met jullie gedeeld.
Ik ben gek op de Tony Chocolade met karamel zeezout. Ik ga dan ook dit jaar de fudge met deze lekkere chocolade maken.
Wat heb je nodig;
300 gram van jou favoriete chocolade
1 blikje gecondenseerde melk met suiker
100 gram kruidnoten en nog paar extra voor er bovenop.
1 Verwarm de gecondenseerde melk in een pannetje op een lage temperatuur.
2 Zodra de melk warm is voeg je de chocolade in stukjes toe en roer je zachtjes in de pan tot dat de chocolade gesmolten is.
3 Snijd de kruidnoten doormidden en voeg ze toe aan het chocolademengsel.
4 Bekleed een kleine ovenschaal of brownie blik met bakpapier en schenk het mengsel hierin.
5 Nu kun je bovenop nog wat kruidnoten verdelen en zet het in de koelkast voor een aantal uur.
6 Als de fudge goed hard is kan je het in kleine stukjes snijden!
Let op; het is moeilijk om van deze fudge af te blijven!!
Je kan eventueel ook nog speculaaskruiden of kaneel aan het chocolademengsel toevoegen.