Ik ben echt dol op Pastinaak en ik ben dan ook van mening dat deze vergeten groenten nog veel te weinig gegeten word.
De kinderen zijn niet zo dol op pastinaak dus ik maak vaak een gerechtje met pastinaak voor de lunch voor mijzelf.
Deze kleine pannenkoekjes vinden ze wel lekker maar ze hebben geen idee dat er pastinaak in zit (HIHI)
Wat heb je nodig;
2 pastinaken geraspt
200 gram Hüttenkäse
1 ei
50 gram bloem
1 eetlepel melk
2 eetlepels fijn gesneden peterselie
1 theelepel honing
3 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
- Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm een koekenpan met beetje olie.
- schep met een lepel beslag in de de pan ik heb kleine pannenkoekjes gemaakt dus doe ongeveer 4 pannenkoekjes per keer.
- Pak de ze ongeveer 2 minuten per kant tot dat ze mooi goudbruin zijn.
Ik eet er vaak als sausje Griekse yoghurt gemengd met een klein beetje chilisaus, peper en zout bij.
Mijn kleine mannetje kon niet wachten tot dat hij een stukje mocht eten en zat tijdens het fotograferen heel ongeduldig te wachten.