Lancering nieuwe naam.

Spannend vandaag heb ik via Facebook de naam Pure Feeling bekend gemaakt en dit wordt dus ook mijn eerste Blog item op de nieuwe site van Pure Feeling.

Ik heb lang nagedacht over een nieuwe naam. Veel notitie blaadjes zijn in de prullenbak  beland. Ik had mijzelf een week de tijd gegeven om een nieuwe naam tegen te komen en anders zou het gewoon bij de oude naam Beauty 4 You 2 blijven.

Namen en combinatie’s kwamen voorbij. Je wilt toch een leuke en pakkende naam die met veel zorg en gevoel gekozen is.

De mensen in mijn omgeving die ik om hun stukje creatieve brein had gevraagd vroegen dan ook aan mij waarom een nieuwe naam? Ik ben in de jaren veranderd en heb mijzelf ontwikkeld. Ik heb een mooie balans gevonden in wat ik leuk vind en waar mijn passie ligt. Een passie voor schoonheid van binnen en buiten en dat gaat heel goed samen.

Een geslaagde dag is voor mij een dag in de salon waar ik mensen kan laten ontspannen maar ook kan adviseren met hun levensstijl en dan na het harde werken een gezonde maaltijd kan klaar maken en dat ook weer kan delen met de mensen om mij heen.

Uiteindelijk na zo’n geslaagde dag zat ik op de bank en las ik op een mooie kaart die wij boven de bank hebben staan in een lijstje. Only You  Can Give Me That Feeling. Binnen een paar seconden schoten er veel woorden door mijn hoofd die eerder die week voorbij gekomen waren. Na die paar seconden ontstond de perfecte combinatie.

Ik probeer zoveel mogelijk in mijn privé leven en werk alles met gevoel te doen. Puur gevoel voor voeding, schoonheid en levensstijl.

Veel ervaringen, vakkennis en gerechten deel ik via Facebook. De reactie’s hierop waren zo leuk dat ik dacht waarom begin ik geen Blog om zo ook iedereen buiten dat je in de salon bent of komt te kunnen adviseren en hopelijk te inspireren.

Ik hoop dat jullie met veel plezier Pure Feeling zullen volgen,

Liefs Tamara

IMG_1040-2

 

 

2 thoughts on “Lancering nieuwe naam.

  1. Lieve Tamara,

    Wat mooi geschreven en weer gegeven. Ik ben super trots op jou. Leuk om al jouw verhalen te kunnen lezen via deze site. Het gevoel beleef ik zeker als ik een schoonheidsbehandeling van jou krijg. Regelmatig mag ik jouw heerlijke gerechten en hapjes proeven en uit proberen. Heerlijk om zo verwend te worden door mijn dochter. Bedankt hiervoor.
    Liefs, mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *