Win Actie

Leuke Win Actie Mason Jar potten!!

Masonjars zijn vintage weckpotten- en glazen die al jaren een begrip zijn in de VS. Onder consumenten, cateraars, restaurants, koffie, smoothie, en sapbars zijn de masonjars een behoorlijke hype aan het worden.

De hoge kwaliteit van de potten zorgen ervoor dat aanschaf een goede investering is. Goed en gezond eten geeft je meer energie en voorkomt dat je weerstand minder wordt. Gelukkig staan steeds meer mensen hierbij stil en door je eten en drinken te bewaren in de mooie potten blijft de kwaliteit van voedsel beter.
Masonjars zijn natuurlijk in de eerste plaats te gebruiken om voedsel mee te wecken. Denk aan heerlijke chutneys, pastasauzen, citroenen, peren, pruimen of om heerlijke jams in te maken. Maar Masonjar is meer. Doordat deksels en toebehoren uitwisselbaar zijn kun je ze inzetten als trendy drinkbeker. Denk hierbij aan gezonde smoothies, milkshakes of een ander lekker drankje. Er zijn clip- deksels waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn, er zijn speciale plaatjes om rietjes door te steken en tuitdeksels voor bijvoorbeeld kinderen of om er een schenkkan van te maken. Uiteraard ziet je salade, lunch of dessert er prachtig uit in een Masonjar. De los verkrijgbare accessoires maken het mogelijk om je potten voor veel doeleinden te gebruiken.

Een stukje geschiedenis
De Mason Jar met zijn typerende deksel is in 1858 ontworpen door een tinsmid uit Philadelphia: John Landis Mason. Zijn uitvinding was uniek omdat het de eerste glazen pot was met schroefdraad.

Voor die tijd bewaarde men voedsel door op een glazen pot, een platte deksel te leggen en deze af te sluiten met parafinne. De uitvinding van John Landis was een succesvolle zet. De vele toepassingsmogelijkheden zorgt ervoor dat elk Amerikaans huishouden Mason Jar potten in huis heeft en zelfs zodanig is geïntegreerd in de keuken dat de Kitchen Aid keukenmachine passend is gemaakt op de Mason Jar potten!

Ik ga dit leuke pakket met Mason Jar potten weg geven!! Wil jij kans maken op deze mooie potten?

IMG_2618

Wat moet je dan doen?

1) Like de facebookpagina van Pure Feeling en deel het bericht op Facebook.

2) Laat een reactie achter op Facebook of onder dit bericht waar jij deze mooie potten voor gaat gebruiken.

Over 1 week wordt de winnaar bekend gemaakt!

One thought on “Win Actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *