Maskers

Gun je huid  wat extra en geef je huid eens in de week of in kuur verband een lekker masker. Welk masker je gebruikt is afhankelijk wat voor huid je hebt en wat je met je huid wilt bereiken.

Bij een normale huid kan je alle soorten maskers wel gebruiken. Je zou bijvoorbeeld in de zomer een crème masker kunnen gebruiken die je vaak ook als nachtverzorging kan aanbrengen. In de winter een masker die de doorbloeding stimuleert dat word een warmte masker genoemd.

Heb je een onzuivere huid is een klei masker geschikt, klei heeft een zuiverende werking op de huid.

Droge en gevoelige huid heeft een makser nodig dat de huid verzacht en kalmeert. Een masker met werkstoffen zoals lavendel of kamille.

Zo zijn er veel verschillende soorten maskers en is het ook zeker geen overbodige luxe om je goed te laten adviseren door een Beauty Therapist. Er wordt dan goed gekeken naar wat de huid nodig heeft.

Een masker kan ingezet worden als een kuur om de huid even wat extra te geven. Een week lang gebruik je een masker wat bij jou huid past om de dag en daarna hou je het bij houden door het masker 1 tot 2 keer in de week te gebruiken.

We zien een masker vaak als een extra verzorging van de huid maar het is zeker een toegevoegde waarde!

Bij Pure Feeling hebben wij deze week 10% korting op de mooie maskers van Cenzaa!!


images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *